zondag 21 oktober 2012

To follow or not to follow that's the question

Tijdens het kijken van het Televisier Gala maakte ik een Twitter account aan en startte met volgen van familieleden en vrienden. Tweets maken ging, maar wel met hindernissen.
Kreeg direct een smsje wil je me snel ontvolgen, tot nou zeg. Ja, mijn 18 jarige puberzoon vond t niet geweldig dat zijn moeder ineens zijn tweets ging lezen. Nou dat ontvolgen had heel wat voeten in aarde, want hij was van de twitterbodem verdwenen. Alles lost zich van zelf op als je maar lang genoeg wacht. Bijgaand filmpje kreeg ik van Edo, E-MOM heeft een hard leven net als ik :). Ik las tweets van BNers, maar of dat nou interessant was? Weten dat Marco Borsato de waarheid spreekt of dat Silvia Witteman's kinderen gaan rodelen?
Nee, zo'n account van 070, de Haagse bieb dat lijkt me wel wat om evenementen en workshops te promoten of kijken wat je klanten van een nieuwe service vinden. Maar verder, tweet je maar gelukkig!

dinsdag 9 oktober 2012

Verdieping

Haagse toren zien

Had ik net via Picasa een mooie foto gevonden vanaf het dak van de Haagse toren lukt het niet om de foto hier in dit blog te publiceren. Komt misschien door mijn IPad maar kan ook door mijn klunzigheid komen.
Vorige week waarbij ik heen en weer vloog tussen de introductie van Edo en een groep 6 die ademloos keek hoe Helen van Vliet een tekening maakte is toch mijn enthousiasme opgewekt om me in nieuwe dingen te gaan verdiepen. 
Vanaf het dak van de Haagse toren de diepte inspringen. 
Ik wens iedereen veel succes en hoop dat ik jullie soms een beetje kan helpen.